Julespilling

Lørdag 10. desember gjennomførte nisseorkesteret vårt nok en opptreden med julerepertoar. En flott konsert og en fin mulighet for til å spre glede og skape julestemning i bydelen, på Sandsli og på Fanatorget.

Jubileumskonsert Ytrebygda Skolekorps

I dag ble Ytrebygda Skolekorps sin 55-års jubileumskonsert avholdt, med kurvfest, åresalg og kahoot.
Aspirantene innledet med fin konsert og god koreografi, dirigert av Ingrid Berg Riiser.
Mellomkorpset spiller en avdeling med filmmusikk, og som vanlig under ledelse av Fredrick Schjeldrup.
Hovedkorpset fortsetter med et variert repertoar, med deres dirigent Thor-Arne Pedersen. Både HK og MK spilte stykker som de skal delta med i Sotrafestivalen senere i høst.
Til underholdningen etter middagen var det laget til kahoot. Et helt nytt innslag på festen, som aldri har vært prøvd før. Med 45 spillere totalt var det tett i toppen, man vinneren ble tilslutt Tore og Sigrun.

Hvis noen vil prøve seg på kahooten en gang til finnes den her:

https://play.kahoot.it/#/k/3bed4376-31cd-450a-8c80-908bd72edfd7

Et lite tips kan være at det lønner seg å kjenne til korpsets historie.

Etter dette ble vinnerene av høstlotteriet annonsert. Basar med åresalg avsluttet kvelden. Takk til alle fremmøtte og spesielt festkomiteen bestående av Åsta Marie, Gry og Ingunn.

Nytt navn og logo

Tidligere Søreide og Sandsli skolekorps slo seg sammen med Liland og Hjellestad den 1. januar 2016. Korpset rekrutterer nå fra fem skoler, og har derfor skiftet navn og logo, da navnet «Søreide og Sandsli» ikke lenger var dekkende. Valget falt på Ytrebygda skolekorps, for det var noe alle skolene hadde til felles. Til NM 2016 stilte musikantene med splitter nye gensere, med ny logo. I denne anledningen ble også denne nye hjemmesiden laget.

cropped-ysk_logo_finalredigert.jpg